Żywność fermentowana i probiotyczna – PDF

Żywność fermentowana i probiotyczna – PDF

Autor: Dietz Michael

Fermentacja to proces. w którym mikroorganizmy przetrawiają do pewnego stopnia produkty spożywcze i przez to poprawiają wartość i przyswajalność znajdujących się w nich substancji odżywczych. Dzięki tej książce samodzielnie przygotujesz zdrowe pikle. kimchi. sunomono czy tofu. Poznasz tajniki kiszenia i marynowania popularnych warzyw takich jak kapusta. marchew czy buraki. Opisane potrawy poprawiają wchłanialność witamin i żelaza. W znaczący sposób pobudzają trawinie tłuszczów i białka. Pozytywnie wpływają na przepływ krwi w jelitach. aktywują pracę trzustki i oczyszczają krew. Żywność fermentowana i probiotyczna poprawia pracę mózgu i uspokaja system nerwowy. Oczyszcza organizm ze środków konserwujących. wzmacniaczy smaku i złogów. Trwale. smacznie. zdrowo. 

39.3: https://woblink.com/ebook/masaz-meridianow-pdf-black-cindy-160476u

Cena:


Wydawnictwo

Tetragon: Format

160719

https://woblink.com/product-publication/download/160719/epub: 1

Cena:



gabinet luster, zymonik, szacki trylogia, ebooki, jules bennett, agnieszka adamowicz, słownik polsko łaciński pdf, jej wysokość p, ibooklibra, darmowe książki, katarzyna ze sieny dialog, felix, net i nika oraz gang niewidzialnych ludzi całą książka pdf, kolacja z tiffanym pdf, raz w roku w skiroławkach fragmenty, wprowadzenie do statystyki dla przyrodników pdf, metody podejmowania decyzji finansowych…